Nyhet

Carl Gustaf De Geer och Göran Nyström till Vinge!

8 maj 2005

Carl Gustaf De Geer och Göran Nyström, välkända delägare vid Mannheimer Swartling Advokatbyrå, kommer att inträda som partners på Vinge.

- Carl Gustaf De Geers och Göran Nyströms namn talar för sig själva och det är uppenbart att det är väldigt glädjande att dessa mycket framstående affärsjurister nu fortsätter sina framgångsrika karriärer på Vinge. Vinge stärker helt klart sin spetskompetens inom sitt kärnområde och Vinge kommer nu att bli en ännu slagkraftigare affärsjuridisk rådgivare, säger Fredrik von Baumgarten Managing Partner på Vinge Stockholm i en kommentar.

- Vinge har en erkänd laganda och jag är övertygad om att Carl Gustaf och Göran kommer att bli värdefulla också i utvecklandet av de kärnvärderingar Vinge står för, klientfokus, dynamik och personlighet, fortsätter Fredrik von Baumgarten.

Carl Gustaf De Geer är ansedd som en av Sveriges absolut ledande affärsjurister inom företagsaffärer och corporate finance och Carl Gustaf De Geer utsågs 2003 av Dagens Industri till Sveriges främste affärsjurist.

Göran Nyström anses allmänt som en av Sveriges ledande affärsjurister inom takeovers, börsintroduktioner och andra aktiemarknadstransaktioner. Han är även mycket engagerad inom det viktiga området corporate governance och deltar aktivt i regelskapande arbete bl a inom NBK och den statliga takeover-utredningen. Göran Nyström är styrelseledamot i Stockholm Centre for Commercial Law vid Stockholms Universitet samt fungerar som expert vid Aktiemarknadsnämnden.

Carl Gustaf De Geer och Göran Nyström återfinns regelbundet bland de topp-rankade svenska affärsjuristerna inom sina specialistområden i internationella rankingar som t ex "The European Legal 500" och "Chambers Global - The World´s Leading Lawyers".

För ytterligare information kontakta
Fredrik von Baumgarten, tel: 08 614 31 07, 070 714 31 07,
e-mail: fredrik.baumgarten@vinge.se
eller Peter Morawetz, tel: 08 614 31 30, 070 714 31 30,
e-mail: peter.morawetz@vinge.se