Nyhet

Advokatfirman Vinge årets svenska advokatbyrå

8 maj 2005

Pressmeddelande
26 mars 2004

Vinge blev igår utsedd till 2003 års bästa advokatbyrå i Sverige. IFLR, International Financial Law Reveiw, anordnar årligen IFLR Awards, en prisutdelning för advokatbyråer runt om i Europa. I går kväll gick 2004 års gala av stapeln och Vinge var den svenska advokatbyrån som fick pris - Swedish Law Firm of the Year.

Vinge som arbetar mycket med företagsöverlåtelser och internationella transaktioner, har enligt IFLR arbetat innovativt och varit en drivande kraft nationellt inom dessa ärenden.

- Det var en stor ära för Vinge att bli utsedd till Swedish Law Firm of the Year av IFLR och detta känns oerhört stort och glädjande för alla oss som arbetar på Vinge, säger Hans Wibom, styrelseordförande på Vinge.

IFLR som bland annat publicerar IFLR magazine och matrikeln IFLR1000, som båda läses och används av jurister över hela världen, utsåg vinnarna efter intervjuer med bolagsjurister och andra köpare av juridiska tjänster. Det nationella priset ges till den byrå som ger de absolut bästa juridiska råden inom transaktionsområdet i respektive land.
__________________

Vinge är en av Nordens största advokatbyråer med nära 440 medarbetare varav omkring 275 jurister. Verksamheten är helt inriktad på affärsjuridik och utgörs till stor del av internationella uppdrag. Vinge ingår i Scandinavian Law Allicance tillsammans med advokatbyråerna Kromann Reumert i Danmark och Thommessen i Norge, samt i den internationella affärsjuridiska organisationen Lex Mundi.

För ytterligare information kontakta Fredrik von Baumgarten, telefon: 08 - 614 3107, 070 - 714 3107,
e-mail: fredrik.baumgarten@vinge