Come make music with us.

Vem är du och hur vill du utvecklas? De bästa förutsättningarna att forma din förmåga finns hos någon som ser dig, din talang och förstår vad som driver dig. Som ger dig utmaningarna, finns vid din sida och står redo med ett team av experter bakom dig när du behöver.

 

Vårt arbete påverkar samhället, och inget uppdrag är det andra likt. För att kunna ta oss an våra klienters utmaningar behöver vi medarbetare med olika förmågor och perspektiv, som med sina unika kompetenser kan samverka i team och göra skillnad tillsammans. Vi tror på en arbetsplats där varje persons särdrag får utvecklas, en arbetsplats där var och en kan nå sin fulla potential.

Hur låter affärsjuridik - intresserad av att ta plats i vår orkester?

Be the impact.

Vinge Talang ‑ nätverket för dig som vill starta din karriär redan under studietiden.

Gå med idag!

Advokaterna Sofie Bjärtun, Rikard Lindahl, Malin Malm Waerme och Daniel Wendelsson vid Vinges Stockh…

Hayaat Ibarahim har av Nova Talent Nordics utnämnts till listan Nova Talent 111 i kategorin Legal Se…

Vinge är den affärsjuridiska advokatbyrå som Sveriges juriststudenter helst vill få jobb på. För tre…

Josefin Dahlqvist om att sitta i ledningsgruppen:

"Jag möttes av en väldigt varm stämning och högt i tak. Eftersom jag upplever att det gäller för Vinge generellt, var det kul att se att detta gäller också i ledningsgruppen."

Det här är The Seat

Martin Svanberg om att sitta i ledningsgruppen:

"Att få vara med i ledningsgrupen är en erfarenhet jag är väldigt glad över att ha fått. I ett längre perspektiv kommer det att kunna föras in mycket nya tankar och åsikter."

Det här är The Seat

Hanna Marberg om att sitta i ledningsgruppen:

"Det var intressant, roligt och lärorikt! Jag kände att jag kunde vara öppen med mina tankar och idéer och det var en mycket prestigelös stämning."

Det här är The Seat

The

Piano

by Vinge

Business law. Listen to it.

As one of Sweden's leading law firms, we use legal texts to accomplish real change and business impact. That means it's not merely text to us, it's our art ‑ an art of exactness, with its own rhythm and melody.

This is how it sounds.

"EIB-finansieringen av Acast"

Vi företrädde Acast, företaget bakom den stora podcast-plattformen med samma namn, i samband med en investering på sammanlagt 25 miljoner Euro från den europeiska investeringsbanken.

Lyssna här:

0:00

"Västlänken-målet"

Vi företrädde bland andra Hufvudstaden i det stora så kallade Västlänken-målet där Trafikverket ansökt om tillstånd till vattenverksamhet för bygget av Västlänken.

Lyssna här:

0:00

"Nobinas förvärv av Samtrans"

I en affär värd 450 miljoner kronor köptes Samtrans, den ledande aktören inom särskild kollektivtrafik, av Nobina. I uppdraget, som innefattade omfattande TSA-frågor, företrädde vi säljaren TransportIT Group.

Lyssna här:

0:00
Så är det att jobba hos Vinge

Så är det att jobba hos Vinge

Vinge är en av Nordens största advokatbyråer. Vi kan erbjuda dig ett spännande och utvecklande arbete där du kommer i kontakt med alla delar av den komplexa affärsjuridiken.

Studentevent

Studentevent

Här hittar du våra event som vänder sig till dig som är student.

För dig som är student

För dig som är student

Som juridikstuderande är du vår framtid och vi vill gärna lära känna dig redan nu. Vi erbjuder en rad möjligheter som ger dig inblick i livet på Vinge.

Hållbarhet & CSR

Hållbarhet & CSR

Målet för vårt hållbarhetsarbete är att skapa goda och hållbara förutsättningar för företag och individer, samt att värna ett ansvarsfullt företagande och varaktig affärs- och samhällsnytta.

The Piano – hur fungerar det?

Se vår "Making of" video om hur vi byggde The Piano. Allt som behövdes var en uppsättning musikaliskt begåvade affärsjurister, en AI-apparat med hundratals neuronnät, en designer, samt avtalstexter.

Är affärsjuridik något för dig?

Är affärsjuridik något för dig?

Vi erbjuder juriststudenter att söka till en lärorik, intressant, rolig och fullspäckad vecka med oss på Vinge.