28 maj 2024

Vardagsträning!

Varmt välkomna till en eftermiddag där vi ska fokusera på vardagsträning. Varför tränar du (eller varför vill du börja träna)? Är det för att vara skadefri, rensa huvudet efter arbetsdagen, att kunna delta i specifik tävling, eller för att det helt enkelt får dig att må bra? Alla vet att träning är bra för hälsan men det är inte alltid så lätt att få tid till träningspassen, eller veta hur man ska lägga upp träningen överlag. Vi på Vinge tycker att den här frågan är både viktig och intressant, och vi styr därför ihop denna eftermiddag tillsammans med Löpning & Livet.

Datum

28 maj 2024

Tid

16:30-18:30

Plats

Östergatan 30

Kontakt

josefin.wallin@vinge.se

Simon Wikstrand och Fredrik Stoltz från Löpning & Livet driver en av Sveriges största poddar inom löpning och tränar nu 250 personer i sin digitala coachtjänst. De kommer att hålla ett föredrag om mål & målbild med träningen, att hålla motivationen uppe och att få kontinuitet i träningen. De kommer även att dela med sig av en hel del galna upptåg de fått uppleva längs vägen i sin egen löparresa. Föredraget riktar sig till hela spannet av nybörjaren som funderar på att börja springa/träna och till mer erfarna löpare som vill öka frekvensen inför sommaren och hösten.

Där kommer också finnas tid och möjlighet att få ställa frågor och prata med Simon och Fredrik kring träning generellt eller för att få råd i sin löpning. 

Eventet riktar sig lika mycket till dig som funderar på att börja träna, som till dig som springer regelbundet. Kanske funderar du på att ta dig an en träningsutmaning och funderar på Helsingborg Marathon eller Broloppet? Simon och Fredrik har utlovat tips på träningsupplägg!  

Vi på Vinge ser fram emot att få prata om träning med er alla. 

Jag vill anmäla mig

Varmt välkommen!