14 november 2023

Lunchföreläsning med Vinge och JF Lund

Vad har du för framtidsplaner? Domare, åklagare, bolagsjurist eller affärsjurist? Efter juristprogrammet finns många möjligheter och det gäller att samla information om alternativen. Varmt välkommen på en lunchföreläsning med Daniel Prawitz och Clara Klingspor från Vinge som pratar om skillnaderna mellan att arbeta på byrå och som bolagsjurist. De berättar också om ett aktuellt och spännande case inom entreprenadrätt som de nyligen arbetat med...

Datum

14 november 2023

Tid

12.00-13.30

Plats

Juridiska Föreningen i Lund, Winstrupsgatan 8

Kontakt

Josefin Wallin

Daniel Prawitz började sin karriär på Vinge som biträdande jurist 2011. Efter några år som Legal Counsel på Peab återvände han till Vinge där han idag har en roll som counsel och efter årsskiftet delägare.

Clara Klingspor arbetar som biträdande jurist på Vinge sedan 2022 då hon tog examen från juristprogrammet vid Lunds universitet och har innan dess också varit sommarnotarie på Vinge.

Det finns möjlighet att ställa frågor på plats. I anmälan kan du också skicka dina frågor till Daniel och Clara.

Vi bjuder på lunch.

Inbjudan gäller dig som studerar på juristprogrammet vid Lunds universitet. Studenter på termin 4 och uppåt har företräde, för övriga studenter gäller först till kvarn. Antalet platser är begränsat.

Anmälan

Du anmäler dig här.

Inbjudan gäller dig som studerar på juristprogrammet vid Lunds universitet. Studenter på termin 4 och uppåt har företräde, för övriga studenter gäller först till kvarn. Antalet platser är begränsat.

Om Vinge

Vinge är en av Nordens största advokatbyråer med cirka 500 anställda. Verksamheten är inriktad på affärsjuridik och uppdragen är till stor del internationella. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg samt i Bryssel och ingår i Lex Mundi, ett globalt nätverk för oberoende advokatbyråer.

Som medarbetare på Vinge kommer du snabbt in i hetluften. Du får arbeta med spännande uppdrag inom allt som rör den komplexa affärsjuridiken tillsammans med kompetenta och härliga kollegor. För oss är det viktigt att våra medarbetare får växa i sitt yrke, påverka i sitt arbete och utrymme att vara sig själva.

 

Du kanske också är intresserad av