Vingeveckan

Vill du veta om affärsjuridik är något för dig?

Passa på att söka till Vingeveckan - en vecka där du får möjlighet att lära känna Vinge, våra härliga kollegor och klienter. Tillsammans med 30 studenter från Sveriges alla juristprogram har du chans att delta i en vecka full av möjligheter. Du kommer att få en unik inblick i arbetet som affärsjurist och se om affärsjuridik är något för dig. Vi vågar efter över 10 genomförda Vingeveckor lova dig att du kommer att ha både roligt, lära dig massor och få möjlighet att knyta kontakter för framtiden.

Vem kan söka till Vingeveckan?

Du som går termin 4 eller senare kan söka till Vingeveckan. Studenter från juristprogrammet vid Lunds, Göteborgs, Stockholms, Uppsalas, Umeås, Örebros eller Karlstads universitet är välkomna att ansöka till Vingeveckan. Vinge står för resa och uppehälle under veckan.

För att inte missa när ansökan öppnar, gå med i Vinge Talang.

Vingeveckan – kom och lär känna oss och se hur vi jobbar

Vingeveckan är lärorik, intressant, rolig och fullspäckad av case, presentationer och föreläsningar som ger dig en gedigen inblick i vad en affärsjurist gör på sin arbetstid. Du träffar inte bara våra egna eftertraktade och erfarna advokater utan även inbjudna experter från våra klientföretag som delar med sig av hur de ser på affärsjuristers arbete, vad det betyder för deras företag och för näringslivet i stort.

Tidigare deltagare vittnar också om stor uppskattning för de specialarrangerade kvällsaktiviteterna där du dels lär känna Vingar från olika delar av byrån, dels övriga deltagare.

Funderar du på att bli affärsjurist och är nyfiken på Vinge?

På Vinge är ena dagen inte den andra lik. Inget uppdrag det andra likt. Ingen medarbetare den andre lik. Och just så vi vill ha det! Utmaningar triggar oss och har något aldrig gjorts tidigare – är vi ofta de första att göra det! I vårt sikte finns alltid våra klienters framgångsrika affärer, och vi gör allt vi kan för hjälpa dem dit. 

Hos oss lär unga jurister av de bästa advokaterna i branschen och får tidigt ta ansvar. Kanske är det därför det kan gå fort i karriären när avstampet sker här, på Vinge. Oavsett om man väljer att stanna länge eller gå vidare efter en tid.

Gå med i Vinge Talang om du vill veta mer om Vinge och se vilka möjligheter vi har för studenter att lära känna oss bättre och inte vill missa när ansökan till Vingeveckan öppnar.

Vingeveckan 2020/2021

Nästa upplaga av Vingeveckan var planerad till september 2020 men på grund av rådande läge har vi beslutat oss för att skjuta fram Vingeveckan. Den är nu planerad att äga rum 31/8 – 3/9 2021 - denna gång på vårt Malmökontor. Vingeveckan roterar mellan våra kontor men du kommer att få träffa personer från alla våra kontor under veckan. Vinge står för resa och uppehälle.

Gå med i Vinge Talang så får du förhandsinformation om när ansökan öppnar.   

Studenter från juristprogrammet vid Lunds, Göteborgs, Stockholms, Uppsalas, Umeås, Örebros eller Karlstads universitet är välkomna att ansöka till Vingeveckan.  

Gå med i Vinge Talang idag

Gå med i Vinge Talang idag

Nätverket för dig som vill starta din karriär hos Vinge redan under studietiden.

Jobba hos oss under studietiden

Jobba hos oss under studietiden

Vi söker alltid efter dedikerade och nyfikna juridikstudenter till vår talangpool, hör av dig redan idag!

Praktisera hos oss

Praktisera hos oss

Vill du praktisera hos oss inom ramen för ditt examensarbete? Kontakta oss idag!

Sommarnotarieprogrammet

Sommarnotarieprogrammet

Att vara sommarnotarie på Vinge innebär att på riktigt få pröva på hur det är att arbeta som biträdande jurist. Vi kan lova dig en oförglömlig sommar med oss.

Allt om Vingestipendiet

Allt om Vingestipendiet

Vingestipendiet delas ut till den student som skrivit den bästa affärsjuridiska examensuppsatsen vid respektive universitet under året.

Studentevent

Studentevent

Här hittar du våra event som är riktade till studenter.