Du har rätten
att förändra.

Nu är antagningen till Vingeveckan 2021 öppen. Om du, precis som vi, tror på att affärsjuridiken kan och ska bidra till att förbättra både näringsliv och samhälle, är Vingeveckan något för dig.

 

I årets ansökan skulle vi gärna vilja höra ditt förslag på en ny lag som du tror skulle bidra till en positiv förändring i näringslivet och samhället.

Vill du veta vad Vinge gör för att leda vägen?


Under Vingeveckan får du en nära inblick i arbetet som affärsjurist och se om affärsjuridik är något för dig. Under fyra dagar får du uppleva hur livet som jurist på en ledande advokatbyrå kan se ut. Du kommer att få lära känna Vinge och möta både medarbetare och klienter som delar med sig av hur de ser på affärsjuristers arbete, vad affärsjuridiken betyder för deras företag och för näringslivet i stort. På agendan står presentationer, föreläsningar och intressanta caseövningar. Allvar varvas med nöje då en stor del av programmet består av sociala aktiviteter där du får lära känna både oss på Vinge och övriga deltagare närmre. Efter att ha arrangerat mer än tio Vingeveckor vågar vi lova dig att du kommer att ha både roligt, lära dig massor och få möjlighet att knyta kontakter för framtiden.

Vem kan söka till Vingeveckan 2021?


Du som läser på juristprogrammet i Göteborg, Lund, Stockholm eller Uppsala och är på minst termin 5 vid veckans start i september kan söka till Vingeveckan.

2021 äger Vingeveckan rum 31/8 – 3/9 2021 i Stockholm, Göteborg och Malmö. På grund av pandemin har vi valt att göra vissa förändringar i år. För att undvika resande kommer vi behöva begränsa oss till att erbjuda Vingeveckan till juriststudenter från ovan nämnda universitet .Vi kommer att erbjuda 24 platser, åtta deltagare per kontor. Veckan kommer innehålla både fysiska och digitala delar.

Gå med i Vinge Talang om du vill veta mer om Vinge och se vilka möjligheter vi har för studenter att lära känna oss bättre och vill vara säker på att inte missa när ansökan till Vingeveckan öppnar.

Ansök här

Gå med i Vinge Talang idag

Gå med i Vinge Talang idag

Nätverket för dig som vill starta din karriär hos Vinge redan under studietiden.

Jobba hos oss under studietiden

Jobba hos oss under studietiden

Vi söker alltid efter dedikerade och nyfikna juridikstudenter till vår talangpool, hör av dig redan idag!

Praktisera hos oss

Praktisera hos oss

Vill du praktisera hos oss inom ramen för ditt examensarbete? Kontakta oss idag!

Sommarnotarieprogrammet

Sommarnotarieprogrammet

Att vara sommarnotarie på Vinge innebär att på riktigt få pröva på hur det är att arbeta som biträdande jurist. Vi kan lova dig en oförglömlig sommar med oss.

Allt om Vingestipendiet

Allt om Vingestipendiet

Vingestipendiet delas ut till den student som skrivit den bästa affärsjuridiska examensuppsatsen vid respektive universitet under året.

Studentevent

Studentevent

Här hittar du våra event som är riktade till studenter.