Du har rätten
att förändra.

Om du, precis som vi, tror på att affärsjuridiken kan och ska bidra till att förbättra både näringsliv och samhälle, är Vingeveckan något för dig.

 

Vill du veta vad Vinge gör för att leda vägen?


Under Vingeveckan får du en nära inblick i arbetet som affärsjurist och se om affärsjuridik är något för dig. Under fyra dagar får du uppleva hur livet som jurist på en ledande advokatbyrå kan se ut. Du kommer att få lära känna Vinge och möta både medarbetare och klienter som delar med sig av hur de ser på affärsjuristers arbete, vad affärsjuridiken betyder för deras företag och för näringslivet i stort. På agendan står presentationer, föreläsningar och intressanta caseövningar. Allvar varvas med nöje då en stor del av programmet består av sociala aktiviteter där du får lära känna både oss på Vinge och övriga deltagare närmre. Efter att ha arrangerat mer än tio Vingeveckor vågar vi lova dig att du kommer att ha både roligt, lära dig massor och få möjlighet att knyta kontakter för framtiden.

Vingeveckan 2021Ansökan till Vingveckan 2021 är nu stängd. Vingeveckan äger rum 31/8 – 3/9 2021 i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Gå med i Vinge Talang om du vill veta mer om Vinge och se vilka möjligheter vi har för studenter att lära känna oss bättre och vill vara säker på att inte missa när ansökan till våra event, t.ex. Vingeveckan öppnar.

Gå med i Vinge Talang idag

Gå med i Vinge Talang idag

Nätverket för dig som vill starta din karriär hos Vinge redan under studietiden.

Jobba hos oss under studietiden

Jobba hos oss under studietiden

Vi söker alltid efter dedikerade och nyfikna juridikstudenter till vår talangpool, hör av dig redan idag!

Praktisera hos oss

Praktisera hos oss

Vill du praktisera hos oss inom ramen för ditt examensarbete? Kontakta oss idag!

Sommarnotarieprogram 2022

Sommarnotarieprogram 2022

Drömmer du om att jobba med affärsjuridik och samtidigt vara med och leda vägen mot ett bättre näringsliv? Ansök från 1 november.

Allt om Vingestipendiet

Allt om Vingestipendiet

Vingestipendiet delas ut till den student som skrivit den bästa affärsjuridiska examensuppsatsen vid respektive universitet under året.

Studentevent

Studentevent

Här hittar du våra event som är riktade till studenter.