Jobb under studietiden

Vill du lära dig mer om affärsjuridik, utöka ditt kontaktnät och få extra pengar i plånboken under dina juridikstudier? Då kan du jobba extra på kontoren i Stockholm och Skåne.

 

 

Vi söker kontinuerligt dedikerade och nyfikna juridikstudenter till Talangpoolen i Stockholm, Malmö och Helsingborg. För att du ska få en så bra inblick som möjligt i vad arbetet som biträdande jurist innebär får du en fadder som både fungerar som kontaktperson och handledare. Du kommer också att erbjudas utbildning. Uppgifterna är varierade och du kommer att få hjälpa till med stort som smått, alltifrån rättsutredningar till administration. Arbetet kan ske både dag- och kvällstid.

 

 

Jobb under studietiden är ett perfekt sätt för dig att få in en fot på Vinge inför framtiden. Många av våra Talangpoolare blir anställda hos oss längre fram. Och allt handlar inte bara om arbete på Vinge. Fester och pubkvällar, skratt och glädje skapar vänskap, öppnar upp för samtal och nya idéer. Vårt mål är att tiden i Talangpoolen ska vara givande på många sätt.

Så söker du jobb under studietiden

Annonsering sker vid behov. Vi riktar oss till dig som är på termin fyra och framåt och som har ett stort intresse av affärsjuridik. Vi rekommenderar att du redan nu registrerar dig i vårt nätverk Vinge Talang. Då får du ett mail när vi söker en ny Talangpoolare.

Just nu rekryterar vi till Talangpoolen i Stockholm, ansök här!