Nyhet

Vingetrucken drar ut på turné

29 augusti 2022 Karriär student Studentevent

Med start måndagen 5 september drar Vinges food truck ut på vägarna för att bjuda nya juriststudenter i Lund, Göteborg, Uppsala och Stockholm på tacos.

Efter förra årets succé drar ett gäng Vingar åter ut på vägarna för att träffa nya juriststudenter och bjuda på tacos. I år bjuder vi på två olika varianter av tacos; en med svarta bönor, sötpotatis, salsa roja och silverlök, samt en med chilistekt oumph, salsa verde och lime.

Du hittar oss:

  • 5 september: Lunds universitet utanför AF-borgen kl. 11.30-13.30
  • 6 september: Göteborg universitet vid Haga kyrkoplan kl. 11.30-13.30
  • 8 september: Uppsala universitet vid Jontes stuga kl 11.30-13.30
  • 9 september: Stockholms universitet vid Juristernas hus kl 12-14

Ta chansen att säga hej och få en inblick i hur det är att vara just en Vinge - de spännande och utvecklande projekten, hur vi tillsammans skapar framgång genom långsiktigt hållbar affärsjuridisk rådgivning, samt inte minst hur roligt vi har tillsammans!

Hoppas vi ses!

 

Relaterade nyheter

Victor Ericsson - ny delägare vid Vinges Stockholmskontor

Det började med en fördjupningskurs i skatt. Tio år senare är Victor Ericsson en av våra nya delägare i gruppen för företagsbeskattning på Vinges Stockholmskontor. Vi tog en pratstund för att höra om hans bana från praktik på konsultbyrå till skattejuridik för samtliga Vinges kontor.

Meet the Seat – Jasmine Elgh

Nyligen var det Jasmine Elghs, biträdande jurist på Malmökontoret, tur att sitta i The Seat. Vi tittade in och hörde hur det var.

Vinge i topp när juriststudenter rankar arbetsgivare

Vinge har för femte året i rad utnämnts till den mest populära arbetsgivaren bland affärsjuridiska byråer av svenska juriststudenter. Det visar Kantar/Prosperas undersökning Employer Branding Law 2022.
31 januari 2023 Karriär student Studentevent