Nyhet

Vingetrucken drar ut på turné

29 augusti 2022 Karriär student Studentevent

Med start måndagen 5 september drar Vinges food truck ut på vägarna för att bjuda nya juriststudenter i Lund, Göteborg, Uppsala och Stockholm på tacos.

Efter förra årets succé drar ett gäng Vingar åter ut på vägarna för att träffa nya juriststudenter och bjuda på tacos. I år bjuder vi på två olika varianter av tacos; en med svarta bönor, sötpotatis, salsa roja och silverlök, samt en med chilistekt oumph, salsa verde och lime.

Du hittar oss:

  • 5 september: Lunds universitet utanför AF-borgen kl. 11.30-13.30
  • 6 september: Göteborg universitet vid Haga kyrkoplan kl. 11.30-13.30
  • 8 september: Uppsala universitet vid Jontes stuga kl 11.30-13.30
  • 9 september: Stockholms universitet vid Juristernas hus kl 12-14

Ta chansen att säga hej och få en inblick i hur det är att vara just en Vinge - de spännande och utvecklande projekten, hur vi tillsammans skapar framgång genom långsiktigt hållbar affärsjuridisk rådgivning, samt inte minst hur roligt vi har tillsammans!

Hoppas vi ses!

 

Möt Hanna Lemne, Competition Analyst

I somras var Hanna Lemne Competition Analyst i vår EU- och konkurrensrättsgrupp. Vi tog tempen på henne för att höra mer om hennes uppdrag, kombinationen nationalekonomi och juridik och sommaren på Vinge.
3 oktober 2022 Karriär student Studentevent

Med siktet inställt mot USA

Maria Dahlin Kolvik och Ebba Nyberg arbetar som counsel respektive biträdande jurist inom Vinges M&A-team. Som M&A-jurister företräder de klienter som köper och säljer andra bolag och verksamheter. Ett av deras senaste uppdrag gick ut på att hjälpa företaget Nick’s när de tog in kapital för att kunna stärka tillväxten i framförallt USA.
12 september 2022 Karriär student Studentevent

Nya delägare och counsels utsedda vid Vinges Malmö- och Stockholmskontor

Advokaterna Daniel Daun och Victor Ericsson vid Vinges Malmö- respektive Stockholmskontor har valts in till nya delägare från och med 1 januari 2023. Jacob Jeanrond, Caroline Krassén, Henrik Schön, Maria Dahlin Kolvik, Sara Strandberg och Linn Adelwald har utsetts som counsels vid Vinges Stockholmskontor.