Tillsammans med Vinge

Vinge är en av Nordens ledande advokatbyråer, med omkring 500 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Bryssel. Tillsammans med dig skapar vi framgång genom långsiktigt hållbar affärsjuridisk rådgivning och drivkraften i att tänka nytt.

För att ni ska behålla fokus på er affär fokuserar vi på att lösa era juridiska utmaningar. Som en av Nordens ledande fullservicebyråer har vi kapacitet att sätta samman ett noga utvalt team av topprankad expertis. Detta för att ni ska få exakt den trygga affärsjuridiska vägledning ni behöver för att nå framgång.

Långsiktigt hållbar leverans

I dagens komplexa affärsmiljö vägrar många juridiska problem att passa in i tydliga kategorier och för oss på Vinge finns det en yrkesmässig tjusning i att lösa allt svårare utmaningar. Under vår fyrtioåriga resa har vi byggt upp ledande expertis inom samtliga affärsjuridiska rätts- och verksamhetsområden. Att bidra till er handlingskraft på marknaden och skapa det juridiska ramverk ni behöver på vägen framåt och uppåt får vi energi av.

Vi tror helt enkelt på kraften i att tänka annorlunda.

Som vår klient vill man ibland bryta ny mark. Andra gånger handlar det om ett rutinprojekt. Vid vissa tillfällen krävs en synnerligen detaljerad rapport och vid andra räcker det med en översiktlig sammanfattning och ett tydligt råd. Era förutsättningar styr och vi kopplar in rätt nyckelkompetens vid rätt tidpunkt, så att ni får lika kostnadseffektiv som långsiktigt hållbar rådgivning.

Vi ser oss som din följeslagare - en pålitlig vän som ligger steget före i juridiken, i takt med omvärldens förändringar och vid din sida genom din affär.

Våra Vingar tar er över hela världen

Vi har ett omfattande nätverk av ledande byråer runt om i världen, där vi koordinerar och håller samman stora internationella projekt. Hos oss arbetar till exempel engelska, tyska, kinesiska, finska och norska jurister med kunskaper i juridik, språk och affärskultur från respektive land. Tillsammans med våra svenska jurister, eller lokala rådgivare, bildar vi team som agerar som både affärsjuridiska rådgivare och kulturella brobyggare. Vinge är dessutom medlem i Lex Mundi - världens främsta nätverk för oberoende advokatbyråer.

Partnerskap med Vinge

Lyhördhet, förmåga att hantera brådskande behov och djupa branschkunskaper är omdömen vi värdesätter från våra klienter. Hör gärna av er, så berättar vi mer om hur vi kan bidra till er affär.

 

 

The Seat

På Vinge uppmuntras alla att göra skillnad.
Därför har vi byggt en stol som ger dig som nyanställd en plats i ledningsgruppen.

Se filmen

Nyheter

11 april 2024

Vinge tog under torsdagskvällen emot hela fyra utmärkelser vid Managing IP EMEA Awards 2024 i London…

Utmärkelser Om byrån
14 mars 2024

Ett stort tack till alla våra klienter som bistått med viktig feedback i samband med Chambers & Part…

Om byrån
19 februari 2024

Årets resultat i Chambers & Partners 2024 globala ranking har nu offentliggjorts, där vi gläder oss…

Om byrån