Mötesplats för affärer

Aktuellt

Anna Palmérus – ny Managing Partner på Vinges Göteborgskontor

Vinge Göteborg har utsett Anna Palmérus till ny Managing Partner.

18 mars 2019

Missa Inte

NYHET

Anna Palmérus – ny Managing Partner på Vinges Göteborgskontor

Vinge Göteborg har utsett Anna Palmérus till ny Managing Partner.

NYHET

Prestigefull IP-award till Vinge

Vinge förärades torsdag 7 mars den prestigefyllda utmärkelsen Sweden Trade Mark Contentious Firm of the Year 2019 vid en ceremoni i London. 

NYHET

Maria‑Pia Hope bland svenska näringslivets mäktigaste kvinnor 2019

”Hon är VD för en av landets största advokatbyråer med drygt 1 miljard i omsättning och som stod bakom överlägset flest företagsaffärer i fjol. Hennes byrå hamnar också oftast i topp när juridikstudenterna får sätta betyg på framtida arbetsgivare.” Så löd motiveringen till Vinges VD Maria-Pia Hope i Veckans Affärers lista över Sveriges mäktigaste kvinnor.

Tema Brexit

Hos Vinge finns gedigen kompetens om Brexit och hur förändringen kan komma att påverka företag. Vi erbjuder kunskap, råd och analys kring risker och möjligheter ur ett individuellt företagsperspektiv.

Nyexad och redo för ledningsgruppen?

På Vinge uppmuntras alla att göra skillnad. Därför har vi byggt en stol som ger dig som nyanställd en plats i ledningsgruppen.

Biträdande jurister hösten 2019

Vinge fortsätter att växa och just nu söker vi dig som vill starta din karriär hos oss i september 2019.

Våra senaste uppdrag

Se alla våra uppdrag

Sjätte AP-fonden investerar i Hoist Group

Vinge biträdde Sjätte AP-fonden i samband med en investering i Hoist Group. Hoist Group utvecklar och levererar system, produkter och tjänster till fristående hotell och hotellkedjor i Europa och Mellanöstern. 

20 mars 2019

Vinge biträder Kesko och Onninen vid försäljning

Vinge biträder Kesko Oyj och dess helägda dotterbolag Onninen AB vid försäljning av Onninens HEPAC-verksamhet till Solar Sverige AB. 

20 mars 2019

Vinge biträder Ellevio i upphandling av nästa generations system för elmätning

Vinge har biträtt Ellevio AB (publ) i en offentlig upphandling avseende leverans av drygt en miljon smarta elmätare med installation, kommunikationslösning, systemimplementation och tillhörande tjänster.

20 mars 2019

Våra Event

Se alla våra event
28 mars 2019

Upphandlingsmorgon

Har ditt ramavtal ett tak? Får man lägga till nya varor eller tjänster i ett ramavtal? Vad innebär förslagen i den s.k. ”Förenklingsutredningen”? Och kan det verkligen vara så att hela svenska staten är undantagen från upphandlingslagarna när olika myndigheter köper t.ex. tjänster av varandra? 

28 mars 2019
3 april 2019

Årets Bolagsjurist 2019

Nu är det dags att nominera kandidater till årets tävling. Har du något bra tips på en bolagsjurist som gjort något utöver det vanliga? En person som hjälpt till att skapa mervärde för just ditt företag?

3 april 2019 Årets bolagsjurist
11 april 2019

The Journey
On-board – att tänka på under anställning

Del 2/3 i vår arbetsrättsliga seminarieserie The Journey

11 april 2019