Mötesplats för affärer

Aktuellt

HD: Ansvarsbegränsning vid övertagen överlåtelsebesiktning

Silvia Pavlica Dahlberg och Fredrik Sonander redogör för ett HD-avgörande där ansvarsbegränsning vid övertagen överlåtelsebesiktning berörs.

16 maj 2018

Missa Inte

NYHET

HD: Ansvarsbegränsning vid övertagen överlåtelsebesiktning

Silvia Pavlica Dahlberg och Fredrik Sonander redogör för ett HD-avgörande där ansvarsbegränsning vid övertagen överlåtelsebesiktning berörs.

NYHET

Håkan Broman är Årets Bolagsjurist 2018

För sjätte året i rad utses Årets Bolagsjurist och det var i år NCC:s chefsjurist Håkan Broman som i hård konkurrens fick ta emot utmärkelsen. Håkan har kommit att spela en mycket viktig roll för NCC då han i oktober 2017 antog positionen som tillförordnad VD under en tid av förändring i bolaget.

NYHET

HD: Hur bevisas utebliven vinst?

Michele Fara beskriver ett av 2017 års mest intressanta avgöranden i HD, som berör beräkning av ersättning för utebliven vinst.

Tema Brexit

Hos Vinge finns gedigen kompetens om Brexit och hur förändringen kan komma att påverka företag. Vi erbjuder kunskap, råd och analys kring risker och möjligheter ur ett individuellt företagsperspektiv.

Bli en Vinge

Vinges palett har många färger. Inget uppdrag är det andra likt. För att kunna ta oss an våra klienters utmaningar behöver vi medarbetare med olika förmågor och perspektiv, som med sina unika kompetenser kan samverka i team och göra skillnad tillsammans.

Event

Att dela vår kunskap och erfarenhet är en integrerad del av våra tjänster. Vi bistår våra klienter med att navigera genom komplexa affärsjuridiska frågor med fokus på att samtidigt bygga långsiktiga relationer.

Våra senaste uppdrag

Se alla våra uppdrag

Vinge har biträtt Deutsche Bank, Citigroup Global Markets och Nordea i samband med etableringen av Vattenfalls svenska EMTN-program

EMTN-programmet utgör en ram som ger Vattenfall möjlighet att löpande ta upp lån inom ett vid varje tid högsta utestående nominellt belopp om 10 miljarder euro.

15 maj 2018

Vinge har biträtt Svenska Cellulosa Aktiebolaget SCA (publ)

Vinge har biträtt Svenska Cellulosa Aktiebolaget SCA (publ) (”SCA”) i samband med SCAs upprättande av ett program för utgivning av medium term notes (”MTN”). 

14 maj 2018

Vinge företräder Svea Ekonomi AB i FinTech-affär

Svea Ekonomi AB har ingått avtal om att förvärva 90% av aktierna i Maksuturva Group Oy och Maksuturva ICT Services Oy (”Maksuturva”) från nuvarande ägare.

14 maj 2018

Våra Event

Se alla våra event

The United Kingdom and the European Union - a new framework (part VI)

The Stockholm School of Economics and Vinge law firm hereby invite you to the sixth seminar in the series Britain and Europe – a constructive way forward

21 maj 2018 Brexit

Hållbarhetskrav och framtidens förväntningar

Just nu pågår en av de största förändringarna inom näringslivet! Hållbarhetsarbetet tar allt större plats i såväl inom som utanför företagens väggar.

8 maj 2018 Hållbarhet

Hur du förhindrar och hanterar #metoo

Frukostseminarium i Arbetsrätt på Restaurang Ljunggren i Stockholm. 
 

2 maj 2018