Mötesplats för affärer

Aktuellt

Nya delägare till Stockholm

Tre nya delägare har valts in till Vinges Stockholmskontor med tillträde den 1 januari 2019. 

3 juli 2018

Missa Inte

NYHET

HD: Elektroniska skuldebrev – HD reglerar cyberrymden

Björn Nicolai beskriver ett mål som rör elektroniska skuldebrev. Skuldebrevslagstiftningen är en utav de äldsta gällande lagstiftningarna vi har i Sverige.

NYHET

Martin Johansson utsedd till hedersdoktor

Martin Johansson har utsetts till juris hedersdoktor inom internationell rätt av Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet. Han är advokat på Vinges kontor i Bryssel där han varit sedan 2006.

NYHET

Bostadsbyggande som ett eget riksintresse - åsikterna går isär

Se korta intervjuklipp med olika åsikter om bostadsbyggande och riksintressen, temat för Vinges seminarium i Almedalen 2018.

Vinge i Almedalen 2018

Almedalen har vuxit till att bli Sveriges största mötesplats för politik och näringsliv. Som kunskapsledare inom affärsjuridik är det en självklarhet för Vinge att vara där, för att ta del av och sprida kunskap.

Är du vår nya stjärna inom EU- och konkurrensrätt?

Vi söker nu efter en jurist för att förstärka vår arbetsgrupp i Bryssel. Förutom EU- och konkurrensrätt, inklusive statsstöd, finns expertis även inom sektorspecifik reglering. En allt större andel av uppdragen avser tvistlösning och processer inom samtliga dessa områden.

Bli en Vinge

Vinges palett har många färger. Inget uppdrag är det andra likt. För att kunna ta oss an våra klienters utmaningar behöver vi medarbetare med olika förmågor och perspektiv, som med sina unika kompetenser kan samverka i team och göra skillnad tillsammans.

Våra senaste uppdrag

Se alla våra uppdrag

Vinge biträder Cinven vid förvärv av Envirotainer

Med huvudkontor i Stockholm, designar, tillverkar och leasar Envirotainer aktiva temperaturkontrollerade containers, vilka främst används för att med flyg frakta biopharma-produkter, upp till två miljoner läkemedelsdoser om dagen.

12 juli 2018

Vinge biträder Audio Pro Holding AB

Vinge har biträtt Audio Pro Holding AB i samband med dess förvärv av Audio Pro AB som är ett svenskt bolag som designar och tillverkar högtalare.

12 juli 2018

Vinge biträder Transtema vid förvärv av Ericsson Local Services

Transtema Group AB (publ), noterat på Nasdaq First North, har ingått avtal om förvärv av Ericsson Local Services AB (”LSS”), Ericssons fältserviceverksamhet i Sverige.

11 juli 2018

Våra Event

Se alla våra event

I efterdyningarna av #Metoo

Frukostseminarium i Arbetsrätt på Vinges kontor i Malmö. Del I av III.

11 juli 2018