Årets bolagsjurist

Dags att nominera Årets Bolagsjurist 2018!

Förra året föll valet på Marcus Palm, chefsjurist på Välinge. Nu är det dags att nominera kandidater till årets tävling.

Har du något bra tips på en bolagsjurist som gjort något utöver det vanliga? En person som hjälpt till att skapa mervärde för just ditt företag?

Årets Bolagsjurist 2018 kommer att utses i samband med Sveriges Bolagsjuristers Vårmöte den 11 april. Det kommer även att delas ut två ytterligare priser för Årets Deal och Årets Rising Star.

Årets Deal:

Pristagaren ska vara en person som är verksam som bolagsjurist och som under föregående år aktivt har medverkat vid en transaktion som stuckit ut ur mängden och varit särskilt viktig för företaget, utmanande och/eller värdeskapande. Det kan vara en börsintroduktion, en företagsöverlåtelse, en omstrukturering eller annan typ av affär.

Årets Rising Star:

Syftet med priset är att särskilt uppmärksamma en bolagsjurist som tydligt är på väg uppåt i sin karriär. Personen arbetar som bolagsjurist och har visat prov på särskild fallenhet för sin roll men också stor potential att utvecklas ytterligare. Vinnaren kan ha arbetat som bolagsjurist både en kortare eller längre tid.

Lämna din nominering på aretsbolagsjurist.se senast 1 mars. Finalisterna kommer att utses ungefär en vecka innan prisutdelningen.

Varmt välkommen att nominera!