Vingeveckan

Sedan 2007 anordnar vi den numera legendariska Vingeveckan. En möjlighet för dig som student att uppleva byrålivet på riktigt.

Vingeveckan hålls under fyra fullspäckade dagar i början av höstterminen. Denna upplaga går av stapeln den 4-7 september. Vi bjuder på föredrag, caseövningar, klientföreläsningar och andra former av aktiviteter. För att du ska få en känsla av Vinges kultur och lära känna våra medarbetare anordnar vi också ett flertal sociala aktiviteter.

Vingeveckan ger plats för 30 juriststudenter och utbildningen hålls på vårt kontor i Stockholm. För dig som inte bor i Stockholm ordnar vi självklart med resa. Boende på hotell ingår för samtliga deltagare, oavsett bostadsort. Vi står även för luncher, middagar och sociala aktiviteter, och du behöver inte stå för något annat än din tid och ditt engagemang.

Så söker du till Vingeveckan

Vingeveckan arrangeras i september varje år och ansökningsperioden är i april‑maj. För att du på bästa sätt ska kunna tillgodogöra dig passen under Vingeveckan vill vi att du som söker är på termin fyra eller senare. Studenter från Sveriges samtliga juristprogram är välkomna att ansöka.