Vingeveckan

Funderar du på att bli affärsjurist?

På Vinge är ena dagen inte den andra lik. Inget uppdrag det andra likt. Ingen medarbetare den andre lik. Och just så vi vill ha det! Utmaningar triggar oss och har något aldrig gjorts tidigare – är vi ofta de första att göra det! I vårt sikte finns alltid våra klienters framgångsrika affärer, och vi gör allt vi kan för hjälpa dem dit.  

Hos oss lär unga jurister av de bästa advokaterna i branschen och får tidigt ta ansvar. Kanske är det därför det kan gå fort i karriären när avstampet sker här, på Vinge. Oavsett om man väljer att stanna länge eller gå vidare efter en tid.

Kom och lär känna oss lite bättre!

Vinge erbjuder juriststudenter, som går termin 4 eller senare, att söka till en lärorik, intressant, rolig och fullspäckad Vingevecka. På agendan finns utvalda case, presentationer och föreläsningar som ger dig en gedigen inblick i vad en affärsjurist gör på sin arbetstid. Du träffar inte bara våra egna eftertraktade och erfarna advokater utan även inbjudna experter från våra klientföretag som delar med sig av hur de ser på affärsjuristers arbete, vad det betyder för deras företag och för näringslivet i stort. 

Tidigare deltagare vittnar också om stor uppskattning för de specialarrangerade kvällsaktiviteterna där du dels lär känna Vingar från olika delar av byrån, dels övriga deltagare.

Vingeveckan 2019 går av stapeln 3-6 september på vårt kontor i Göteborg. Ansökningsperioden är 1 april-5 maj. 

Studenter från Sveriges samtliga juristprogram är välkomna att ansöka. Vinge står för resa och uppehälle under veckan. Även boende i Göteborg är välkomna att bo över på samma ställe som hitresta deltagare. 

Välkommen med din ansökan!

Ansök här>>>