12 november 2019

Att skydda verksamheten & hjälpa medarbetaren

Utbildning i Stockholm för HR om alkohol, droger & spel.

Datum

12 november 2019

Tid

08.00 - 08.30 frukost
08.30 - 10.00 seminarium

Plats

Scandic Anglais, Humlegårdsgatan 23, Stockholm

En magkänsla att något inte stämmer. Spridda observationer. Sena ankomster. Lättirriterad. Isoleringstendenser. Kan det handla om alkoholproblem? Eller något annat psykiskt, stress? Du har ställt trevande frågor men fått svaret att allt är som det ska. Borde du göra något mer? Vad är era rutiner på arbetsplatsen? Vad kan ni som arbetsgivare göra och vad får ni inte göra? Hur vanligt är alkoholberoende? Vad kostar det företaget?

Seminariet inleds av Åsa Gotthardsson, delägare och advokat på Advokatfirman Vinge, med lång erfarenhet av att bl.a. hjälpa arbetsgivare med rehabiliterings- och arbetsmiljöfrågor.

Därefter kommer Sarah Demitz-Helin att berätta om hennes resa från att vara en glad Brommatjej till att leva med alkohol- och drogberoende. Sarah är VD på Ljung & Sjöberg som – tillsammans med deras kunder – tagit fram en praktiskt grundad modell för att arbeta framgångsrikt med alkohol- och drogproblem på arbetsplatsen. Under seminariet berättar Sarah om framgångsfaktorerna i detta arbete och skickar med en rad värdefulla råd!

Osa senast den 6 november genom att registrera dig här>>>

Varmt välkomna!