Nyhet

Vinge i Almedalen: När incidenten är ett faktum - hur ska man agera?

24 juni 2019 Almedalen

I princip alla företag råkar förr eller senare ut för det. Oegentligheter. Svåra att förutse, och svårt att vara helt förberedd när det väl händer.

Oegentligheter. Svåra att förutse, och svårt att vara helt förberedd när det väl händer. Vad ska du tänka på när incidenten är ett faktum? Hur bör du agera du i den utredning som följer? Vinge ger under årets Almedalsvecka en crash course i internutredningar.

De erfarna utredarna Mia Falk och Mats Isakson kommer att guida er genom de olika stegen i en internutredning - från planering, genom bevishantering, intervjuer och analys till slutsatser och rapportering.

Mia Falk och Mats Isakson har lång erfarenhet som poliser och brottsutredare, både inom ekonomisk brottslighet och inom utredning av interna oegentligheter hos företag, myndigheter och kommuner. De har bland annat verkat på Ekobrottsmyndigheten och arbetar idag med att stödja företag och organisationer vid hantering av incidenter.

Tid: tisdag 2 juli kl.11:00-12:00
Plats: Hästgatan 2, en trappa upp
Medverkande: Mia Falk – ansvarig för Vinge Forensic, Risk & Compliance
Mats Isakson – ansvarig för 2Secures digitala forensiska center

Vinge i Almedalen 2019 – lyssna till våra seminarier

Välkommen att lyssna till våra paneldebatter och samtal från årets Almedalsvecka. Hur hanterar man på bästa sätt incidenter och oegentligheter i verksamheten, och vilka konsekvenser får Konkurrensverkets ställningstagande för myndigheters offentliga upphandlingar? Dessa är några av de frågor som togs upp under 2019 års seminarier.
11 juli 2019 Almedalen

Vinge i Almedalen 2019

Tisdag 2 juli kl.11.00: ”När incidenten är ett faktum – hur ska du agera?” Onsdag 3 juli kl.11.00: Konkurrens ur spel? När statliga myndigheter slipper upphandling då de köper tjänster av varandra.
30 juni 2019 Almedalen

Bostadsbyggande som ett eget riksintresse - åsikterna går isär

Se korta intervjuklipp med olika åsikter om bostadsbyggande och riksintressen, temat för Vinges seminarium i Almedalen 2018.
5 juli 2018 Almedalen