Nyhet

Sök till Vingeveckan 2023

17 april 2023 Karriär student

Tror du, precis som vi, att affärsjuridiken kan och ska bidra till att förbättra både näringsliv och samhälle? Då ska du söka till Vingeveckan. Ansökan är öppen för dig som läser juristprogrammet på minst termin 5 vid veckans start.

Vingeveckan är skapad för dig som är juriststudent och nyfiken på vad yrket som affärsjurist innebär. Genom ett fullmatat program under fyra dagar får du god insikt i hur livet som jurist på en ledande advokatbyrå kan se ut. 

På agendan finns utvalda case, presentationer och föreläsningar. Du träffar erfarna advokater och yngre medarbetare från Vinge men också andra inbjudna experter som delar med sig av hur de ser på affärsjuristens arbete. Vi varvar allvar med skratt genom att en stor del av agendan består av sociala aktiviteter där du lär känna både oss på Vinge och övriga deltagare från landets olika universitet. Vi vågar lova att du kommer att ha roligt, lära dig massor och knyta kontakter inför din framtida karriär!

Sök till Vingeveckan 2023

I år arrangeras Vingeveckan 29 augusti-1 september i Stockholm . Vinge står för kostnader för logi, transporter och sociala aktiviteter. Ansök senast 7 maj.