Nyhet

”Jag har tagit med mig Vinges professionalism och ambitionen att leverera den absolut bästa rådgivningen även i min karriär som brottsmålsadvokat”

4 januari 2022 Karriär

Carl-Oskar Morgården inledde sin karriär som affärsjurist på Vinge, innan han valde att följa sin ursprungliga dröm att bli brottmålsadvokat. Vi frågade vad Vinge betytt för hans karriär.

Vill man arbeta med affärsjuridik kan jag inte tänka mig en bättre arbetsplats än Vinge. Jag minns framför allt de extremt kompetenta kollegorna och de spännande casen med stora klienter. Eftersom Vinge är en fullservicebyrå fanns möjligheten att lära sig flera delar av affärsjuridiken genom att rotera till en annan specialistgrupp, och den interna utbildningen höll hög klass. Det för dessutom med sig respekt att ha börjat karriären på en av Sveriges i särklass främsta affärsjuridiska byråer. Min tid på Vinge var otroligt lärorik, och jag minns tillbaka till den med glädje och stolthet, säger Carl-Oskar Morgården.

För oss är det viktigt att du som medarbetare får växa i ditt yrke, påverka i ditt arbete och att du får utrymme att vara dig själv. Vissa gör större delen av sin karriär på Vinge, andra kommer uppleva några av sina mest intressanta och lärorika år här innan de går vidare till nya utmaningar. Oavsett var din karriär tar dig, är Vinge en fantastisk plats att starta, utvecklas och excellera på.

 

Vill du växa tillsammans med oss?

Meet The Seat – Emma Gustavsson

I höstas började Emma Gustavsson i vår IP-grupp på Stockholmskontoret. Nyligen satt hon också i The Seat.
17 december 2021 Karriär

”Du lär dig mycket nytt som inte tas upp på juristutbildningen”

Arthur Kinski var sommarnotarie på Vinges Stockholmskontor sommaren 2021. Här berättar han om sin upplevelse av programmet och ger tips till dig som ska söka till nästa år.
18 oktober 2021 Karriär

"Lärorikt, utmanande och otroligt kul!"

Ida Redander var sommarnotarie på Vinges Stockholmskontor sommaren 2021, något hon varmt rekommenderar andra juriststudenter. "Det är ett otroligt meriterande sommarjobb som utvecklar en både juridiskt och som person", säger Ida.
1 oktober 2021 Karriär