Nyhet Bli medlem i Vinge Talang

9 september 2020 Karriär

Just nu får du som ny medlem i vårt karriärnätverk Vinge Talang ett paket kaffe från härliga Lykke Kaffegårdar. Kort och gott därför att vi vet att man som student ibland behöver en extra skjuts och att gott kaffe gör skillnad.

Som medlem i Vinge Talang får du förhandsinfo om rekryteringar, intressanta seminarier och event. Under våren fick våra medlemmar bland annat möjlighet att delta på ett seminarium om självledarskap hållen av utbildare inom Googles ledarskapsprogram och inbjudan till kontaktsamtal med HR och våra jurister. Under sina hemmastudier fick de också en digital motivationsboost av Vinges egen olympier Anders Södergren

Anmäl dig till Vinge Talang här!   

Ett paket Happiness. Lykke kaffegårdar startades under våren av ett gäng erfarna kaffekonnässörer. Deras syfte är att förändra kaffebranschen till det bättre. De driver egna gårdar där bonden är delägare i Lykke, odlar organiskt såklart och jobbar för en hållbarare kaffeindustri.

Erbjudandet gäller tom 9 oktober 2020. 

Möjligheter under din studietid

Som juridikstuderande är du vår framtid och vi vill gärna lära känna dig redan nu. Vi erbjuder en rad möjligheter som ger dig inblick i livet på Vinge och chansen att kombinera teori och praktik under din studietid. Läs mer här!

I vår eventkalender ser du vilka event vi har på gång just nu.

Vinge i sociala medier – möt, följ och håll kontakten med oss!

Instagram: @vinge_life
Facebook: @vinge.se
LinkedIn: @advokatfirman-vinge_kb

Vinge utnämns till studenternas favoritbyrå i Prosperas ranking

Vinge är den affärsjuridiska advokatbyrå som Sveriges juriststudenter helst vill få jobb på. För tredje året i rad toppar Vinge Prosperas lista när juriststudenter rankar landets affärsjuridiska advokatbyråer.
16 december 2020 Karriär

” Det är på grund av sommarnotarietiden som jag jobbar här idag”

Robin Eliasson började sin bana på Vinge med att vara sommarnotarie 2016. Här berättar han om hur sommaren på Vinge fick honom att lämna ett liv till sjöss för en juridisk karriär.
29 oktober 2020 Karriär

Möt ekonomstudenten som tog klivet in i Vinges EU- och konkurrensrättsgrupp

Sommaren 2019 var Jesper Ekman Vinges förste Competition Analyst i vår EU och konkurrensrättsgrupp. Idag har Jesper tagit klivet till en tjänst som Junior Economist i gruppen efter att han avslutat sin master i nationalekonomi. Vi tog tempen på Jesper för att höra mer om hans uppdrag.
20 oktober 2020 Karriär