Nyhet Bli medlem i Vinge Talang

9 september 2020 Karriär

Just nu får du som ny medlem i vårt karriärnätverk Vinge Talang ett paket kaffe från härliga Lykke Kaffegårdar. Kort och gott därför att vi vet att man som student ibland behöver en extra skjuts och att gott kaffe gör skillnad.

Som medlem i Vinge Talang får du förhandsinfo om rekryteringar, intressanta seminarier och event. Under våren fick våra medlemmar bland annat möjlighet att delta på ett seminarium om självledarskap hållen av utbildare inom Googles ledarskapsprogram och inbjudan till kontaktsamtal med HR och våra jurister. Under sina hemmastudier fick de också en digital motivationsboost av Vinges egen olympier Anders Södergren

Anmäl dig till Vinge Talang här!   

Ett paket Happiness. Lykke kaffegårdar startades under våren av ett gäng erfarna kaffekonnässörer. Deras syfte är att förändra kaffebranschen till det bättre. De driver egna gårdar där bonden är delägare i Lykke, odlar organiskt såklart och jobbar för en hållbarare kaffeindustri.

Erbjudandet gäller tom 9 oktober 2020. 

Möjligheter under din studietid

Som juridikstuderande är du vår framtid och vi vill gärna lära känna dig redan nu. Vi erbjuder en rad möjligheter som ger dig inblick i livet på Vinge och chansen att kombinera teori och praktik under din studietid. Läs mer här!

I vår eventkalender ser du vilka event vi har på gång just nu.

Vinge i sociala medier – möt, följ och håll kontakten med oss!

Instagram: @vinge_life
Facebook: @vinge.se
LinkedIn: @advokatfirman-vinge_kb

” Det är på grund av sommarnotarietiden som jag jobbar här idag”

Robin Eliasson började sin bana på Vinge med att vara sommarnotarie 2016. Här berättar han om hur sommaren på Vinge fick honom att lämna ett liv till sjöss för en juridisk karriär.
29 oktober 2020 Karriär

”Sök bara, det är definitivt inget du kommer att ångra”

Lisa Malmborg sökte och blev antagen till vårt sommarnotarieprogram 2018. I våras började hon som biträdande jurist inom EU- & konkurrensrätt här på Vinge. Vi ställde några frågor till henne om hur hennes erfarenheter från sommaren på Vinge och om hon har några tips till de som nu ska söka till 2021 års sommarnotarieprogram.
29 oktober 2020 Karriär

”Slappna av och var dig själv”

Carl Trolle Olson var sommarnotarie på Vinges Malmökontor sommaren 2020. Inom kort tillträder han som biträdande jurist hos Vinge, en följd av att han var med i vårt sommarnotarieprogram. Här berättar Trolle om sina upplevelser från sommaren hos Vinge och ger tips på vad man ska tänka på om man funderar på att söka till sommarnotarieprogrammet 2021.
28 oktober 2020 Karriär