Nyhet Bli medlem i Vinge Talang

9 september 2020 Karriär

Just nu får du som ny medlem i vårt karriärnätverk Vinge Talang ett paket kaffe från härliga Lykke Kaffegårdar. Kort och gott därför att vi vet att man som student ibland behöver en extra skjuts och att gott kaffe gör skillnad.

Som medlem i Vinge Talang får du förhandsinfo om rekryteringar, intressanta seminarier och event. Under våren fick våra medlemmar bland annat möjlighet att delta på ett seminarium om självledarskap hållen av utbildare inom Googles ledarskapsprogram och inbjudan till kontaktsamtal med HR och våra jurister. Under sina hemmastudier fick de också en digital motivationsboost av Vinges egen olympier Anders Södergren

Anmäl dig till Vinge Talang här!   

Ett paket Happiness. Lykke kaffegårdar startades under våren av ett gäng erfarna kaffekonnässörer. Deras syfte är att förändra kaffebranschen till det bättre. De driver egna gårdar där bonden är delägare i Lykke, odlar organiskt såklart och jobbar för en hållbarare kaffeindustri.

Erbjudandet gäller under en begränsad tid. 

Möjligheter under din studietid

Som juridikstuderande är du vår framtid och vi vill gärna lära känna dig redan nu. Vi erbjuder en rad möjligheter som ger dig inblick i livet på Vinge och chansen att kombinera teori och praktik under din studietid. Läs mer här!

I vår eventkalender ser du vilka event vi har på gång just nu.

Vinge i sociala medier – möt, följ och håll kontakten med oss!

Instagram: @vinge_life
Facebook: @vinge.se
LinkedIn: @advokatfirman-vinge_kb

Vinge utnämns till bästa advokatbyrå för kvinnliga affärsjurister

Vinge har utsetts till “Bästa nordiska affärsjuridiska byrå för kvinnor” på European Women in Business Law Awards som ägde rum i London 10 september. Vinge tar för åttonde gången emot priset som den advokatbyrå som lyckats bäst med sitt jämställdhetsarbete.
10 september 2020 Karriär

Vinge nomineras för sitt jämställdhetsarbete

För åttonde året nomineras Vinge som den advokatbyrå som lyckats bäst med sitt jämställdhetsarbete. Utmärkelsen delas ut 10 september av European Women in Business Law Award. Vinge är nominerade både som byrå och i de enskilda kategorierna.
24 augusti 2020 Karriär

AW om AI – ett samtal om AI och juridik

I samband med lanseringen av The Piano bjöd vi in till ett samtal om AI och juridik. Se seminariet på Vinge.se.
19 augusti 2020 Karriär