29 januari 2021

Webinar | Highlights från HD 2020

Det har blivit dags att gå igenom och sammanfatta ännu ett år av rykande färsk rättspraxis från Högsta domstolen. För att du som är bolagsjurist inte ska känna att du gått miste om något centralt i rättsutvecklingen bjuder vi nu in till 2020 års highlights från HD, som denna gång ges i ett något annorlunda format.

Datum

29 januari 2021

Tid

12.00 - 13.30

Plats

Online

Med utgångspunkt i några av de mest intressanta förmögenhetsrättsliga avgörandena från det gångna året kommer vi bl.a. att diskutera huruvida HD har eller inte har släppt en bomb i den svenska inomkontraktuella skadeståndsrätten och förändrat denna i grunden, hur man egentligen ska gå tillväga vid hävning av ett avtal, om Svenska företag nu, likt amerikanska, kan förväntas bli föremål för e-Discovery i mycket högre utsträckning, och hur HD ännu en gång utvecklat det köprättsliga felansvaret. Härutöver finns det flera andra intressanta frågeställningar från praxisåret 2020 som vi gärna vill presentera för dig på ett lättillgängligt och förhoppningsvis engagerande sätt.

Praktiskt

Webbinariet sker i form av paneldebatt som kommer att livestreamas direkt från Vinge. Länk till sändningen samt inläsningsmaterial skickas den 25 januari till alla som har anmält sig. 

Vid frågor vänligen kontakta ann-christin.karlen@vinge.se

Osa senast den 24 januari genom att registrera dig här>>>

 

Varmt välkomna!

Du kanske också är intresserad av

15 september 2022

Välkomna till ett fastighetsevent hos Vinge i Göteborg.

22 september 2022

Vinge Malmö bjuder in till höstens seminarieserie i tre delar i arbetsrätt. Detta är del I.

27 oktober 2022

Vinge Malmö bjuder in till höstens seminarieserie i tre delar i arbetsrätt. Detta är del II.