5 december 2022

Vinge Talang | Tema klientrelationer

Vad innebär det att arbeta som konsult i advokatbranschen? Hur ser relationen mellan advokat och klient ut? Vad är grunderna i en god klientrelation? Och hur kan du som student öva upp din sociala kompetens redan under studietiden?

Datum

5 december 2022

Tid

12.00 - 13.00

Plats

Smålandsgatan 20, Stockholm
Nordstadstorget 6, Göteborg
Östergatan 30, Malmö

Alternativt Zoom.

Varmt välkommen på lunch och/eller webinar på temat klientrelationer. Webinariet hålls av Olof Jisland, delägare på Vinge med drygt 35 års erfarenhet av affärsjuridisk rådgivning och klientrelationer. Olof brukar säga att han jobbar med vård och omsorg, vad menar han med det?

Du kan antingen delta digitalt via Zoom eller fysiskt på plats på något av våra kontor. De fysiska träffarna inleds kl. 12 med lunch, själva webinariet börjar kl. 12.15. Efteråt finns möjlighet att ställa frågor till Olof.

Anmälan

Du anmäler dig här

OSA senast 28 november. 

Inbjudan gäller dig som studerar på juristprogrammet. Antalet fysiska platser med lunch är begränsat, först till kvarn gäller.

Om Vinge

Vinge är en av Nordens största advokatbyråer med cirka 500 anställda. Verksamheten är inriktad på affärsjuridik och uppdragen är till stor del internationella. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg samt i Bryssel och ingår i Lex Mundi, ett globalt nätverk för oberoende advokatbyråer.

Som medarbetare på Vinge kommer du snabbt in i hetluften. Du får arbeta med spännande uppdrag inom allt som rör den komplexa affärsjuridiken tillsammans med kompetenta och härliga kollegor. För oss är det viktigt att våra medarbetare får växa i sitt yrke, påverka i sitt arbete och utrymme att vara sig själva.

Du kanske också är intresserad av

1 december 2022

Varmt välkommen till Vinges monter på Juristens dag!

8 december 2022

Varmt välkommen till Vinges monter på GAIUS!