Vingeveckan

Prova på livet som affärsjurist!
I år går Vingeveckan av stapeln 5-8 september.

För elfte året i rad anordnas Vingeveckan dit vi bjuder in studenter som får möjlighet att uppleva byrålivet på riktigt. Under fyra fullspäckade dagar med föreläsningar, caseövningar, klientföreläsningar och andra former av utmaningar vill vi ge dig som student en inblick i hur det är att arbeta på Vinge.

Tidigare kommentarer om Vingeveckan

Emilia Ohlin, student vid Göteborgs universitet och en av deltagarna 2016:

"Jag känner att jag har fått en ärlig bild av hur det är att arbeta som affärsjurist och insikter om vad jag vill jobba med i framtiden. Att få testa sina kunskaper skarpt i förhandlingsspelet gav mersmak." (Emilia fick efter Vingeveckan 2016 en sommarnotarieplats på Vinges Göteborgskontor.)

Kine Karlstedt, termin 8 på Stockholms Universitet, deltog 2014.
"Det var trevligt att se en så ung personalstyrka på en byrå med högt i tak – en nytänkande byrå! Jag har träffat fler verksamma jurister denna vecka än på mina fyra år på juristprogrammet."

Ivonn Popovic, HR-ansvarig i Stockholm: – Vinge har ett brett kontaktnät med byråer över hela världen och som biträdande jurist hos oss har man möjlighet att få tillbringa en tid av karriären på en advokatbyrå utomlands. Många av våra biträdande jurister tar även chansen att jobba en period hos något av våra spännande klientbolag.

Kontaktpersoner

Sofia Tinglöf,
sofia.tinglof@vinge.se, 010 614 33 81, Stockholm

Karin Cederblad,
karin.cederblad@vinge.se, 010 614 16 90, Göteborg

Maria Andersson,
maria.andersson@vinge.se, 010 614 55 74, Helsingborg & Malmö