Jobb under studietiden

Extrajobb i Skåne
På våra kontor i Malmö och Helsingborg är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga studenter som vill jobba extra hos oss. För dig som student är det här ett perfekt sätt att komma i kontakt med Vinge och lära känna vår organisation och våra medarbetare. 

Extrajobb i Stockholm
På kontoret i Stockholm har du som student möjlighet att arbeta extra i vår Talangpool under din studietid. Det är ett perfekt sätt för dig som student att skapa en relation med oss inför framtiden.

Vinges Talangpool riktar sig till dig som studerar termin 4 och framåt på juristutbildning och som har ett stort intresse av affärsjuridik. Talangpoolen är en bra chans för dig att få en uppfattning om vad yrket som affärsjurist innebär i praktiken och ger dig samtidigt en unik inblick i hur arbetet på en av Nordens största advokatbyråer fungerar – under tiden som du dessutom tjänar extra pengar.

För oss på Vinge är Talangpoolen en ovärderlig tillgång som stöd till våra team och en perfekt möjlighet att lära känna potentiella framtida kollegor.

För att du som ingår i Talangpoolen ska få en bra inblick i vad arbetet som biträdande jurist innebär får du en fadder som både fungerar som kontaktperson och som handledare. Du kommer också att erbjudas utbildning under din tid i Talangpoolen, till exempel genomgång av våra olika affärsjuridiska områden. Oavsett vilket av våra kontor som du kommer att jobba på, är vårt mål att tiden ska vara givande även socialt, att du ska lära känna vår kultur och våra medarbetare. Något som du även får chansen till på gemensamma sociala aktiviteter under din tid här.

Vi annonserar på vår hemsida när vi söker nya Talangpoolare. Är du intresserad så rekommenderar vi att du redan nu registrerar dig i vårt nätverk, Vinge Talang. Då får du information via mail när vi söker nya studenter till Talangpoolen. Vill du veta mer eller har frågor är du alltid  välkommen att kontakta våra rekryteringsansvariga.