Vinge och Transparency International Sverige bjuder in till lunchseminarium 24 oktober 2017

12:00 - 13:30 Stockholm, Vinges kontor, ingång Norrlandsgatan 10

Två av delmålen till mål 12, hållbar konsumtion och produktion, riktar sig direkt till företag och offentliga inköpare för att skapa hållbara inköps- och produktionsmodeller. Men vilka risker för att uppnå detta finns i globala leverantörsled? Hur kan såväl företag som offentliga aktörer motverka dessa risker samt arbeta praktiskt för att åstadkomma förändring? Dessa frågor diskuteras på en lunch med Vinges Corporate Risk & Compliance team.

Seminariet inleds av Parul Sharma, Head of CSR Compliance på Advokatfirman Vinge och Ordförande för Agenda 2030-delegationen. Därefter redogör Hayaat Ibrahim, Associate, Advokatfirman Vinge, om betydelsen av korruption för omställning till hållbar konsumtion och produktion inom livsmedelsindustrin med fokus på tillväxtmarknaderna Indien, Kina och Brasilien.

Seminariet avslutas med en panel som diskuterar möjligheter och utmaningar i globala livsmedelskedjor 
 
DATUM: 24 oktober 2017 
TID: 12.00-13.30 Vegetarisk lunch serveras från kl. 12. Deltagande är kostnadsfritt.
PLATS: Stockholm, Vinges kontor, ingång Norrlandsgatan 10
OSA: Senast den 16 oktober med länken nedan

Ja tack, jag kommer gärna på seminariet.

Inbjudan i sin helhet finner ni här>>>

Vid frågor vänligen kontakta emelie.zingmark@vinge.se
 
Varmt välkommen!

Lägg till i kalender 2017-10-24 12:00 2017-10-24 13:30 Vinge och Transparency International Sverige bjuder in till lunchseminarium 24 oktober 2017 Två av delmålen till mål 12, hållbar konsumtion och produktion, riktar sig direkt till företag och offentliga inköpare för att skapa hållbara inköps- och produktionsmodeller. Men vilka risker för att uppnå detta finns i globala leverantörsled? Hur kan såväl företag som offentliga aktörer motverka dessa risker samt arbeta praktiskt för att åstadkomma förändring? Dessa frågor diskuteras på en lunch med Vinges Corporate Risk & Compliance team. Seminariet inleds av Parul Sharma, Head of CSR Compliance på Advokatfirman Vinge och Ordförande för Agenda 2030-delegationen. Därefter redogör Hayaat Ibrahim, Associate, Advokatfirman Vinge, om betydelsen av korruption för omställning till hållbar konsumtion och produktion inom livsmedelsindustrin med fokus på tillväxtmarknaderna Indien, Kina och Brasilien. Seminariet avslutas med en panel som diskuterar möjligheter och utmaningar i globala livsmedelskedjorDATUM:24 oktober 2017TID:12.00-13.30 Vegetarisk lunch serveras från kl. 12. Deltagande är kostnadsfritt. PLATS: Stockholm, Vinges kontor, ingång Norrlandsgatan 10 OSA: Senast den 16 oktober med länken nedan Ja tack, jag kommer gärna på seminariet. Inbjudan i sin helhet finner ni här>>> Vid frågor vänligen kontakta emelie.zingmark@vinge.se Varmt välkommen! Stockholm, Vinges kontor, ingång Norrlandsgatan 10 Vinge emelie.zingmark@vinge.se false DD/MM/YYYY