Anti-korruption och due diligence på externa aktörer

08:30 - 16:30 Vinge, Stockholm, Smålandsgatan 20

Med utgångspunkt i ICCs guide ”Anti-korruption – due diligence på externa aktörer: en guide för små och medelstora företag” kopplar vi teori till praktik, tittar bortom riktlinjer och ramverk och bygger kunskap genom exempel ur verkligheten.
Vi talar om riskfaktorer, varningstecken och hur företag praktiskt kan kontrollera och verifiera sina samarbetspartners i förhållande till korruption. Vi tittar även på falluckor och risker som företag ofta missar, trots goda intentioner.

Utbildningen genomförs av Advokatfirman Vinge, som genom sina företagsgranskningar och fältstudier har inblick i de risker företag stöter på när de involverar samarbetspartners och hur dessa risker faktiskt kan förebyggas. Vinge har även hjälp ICC att översätta guiden ”Anti-korruption – due diligence på externa aktörer: en guide för små och medelstora företag”.

Målet är att deltagarna ska få god kännedom om anti-korruption, hur korruptionsrisker kan identifieras och hanteras i samband med due diligence.

DATUM: 18 oktober 2017
TID: 08.30-16.30  
PLATS: Advokatfirman Vinge, Smålandsgatan20  
KOSTNAD: 4 900 kr exkl.moms,inklusive lunch och fika  
OSA: Senast den 6 oktober via länken nedan. 
Registrering >>>     
FÖREDRAGSHÅLLARE:  Jasmin Draszka-Ali, arbetar som biträdande jurist på Advokatfirman Vinge. Jasmin är specialiserad inom compliance och anti-korruption. Hon biträder klienter med en mängd frågor relaterade till compliance, däribland due diligence av samarbetspartners, upprättande av compliance-program samt utredning av potentiella korruptionsincidenter. Jasmin har en extensiv erfarenhet av att genomföra due diligence i förhållande till korruptionsrisker och är en van föreläsare på temat.

Inbjudan samt program för dagen finner ni i sin helhet här>>> 

Vid frågor vänligen kontakta emelie.zingmark@vinge.se  

Varmt välkommen!  

Lägg till i kalender 2017-10-18 08:30 2017-10-18 16:30 Anti-korruption och due diligence på externa aktörer Med utgångspunkt i ICCs guide ”Anti-korruption – due diligence på externa aktörer: en guide för små och medelstora företag” kopplar vi teori till praktik, tittar bortom riktlinjer och ramverk och bygger kunskap genom exempel ur verkligheten. Vi talar om riskfaktorer, varningstecken och hur företag praktiskt kan kontrollera och verifiera sina samarbetspartners i förhållande till korruption. Vi tittar även på falluckor och risker som företag ofta missar, trots goda intentioner. Utbildningen genomförs av Advokatfirman Vinge, som genom sina företagsgranskningar och fältstudier har inblick i de risker företag stöter på när de involverar samarbetspartners och hur dessa risker faktiskt kan förebyggas. Vinge har även hjälp ICC att översätta guiden ”Anti-korruption – due diligence på externa aktörer: en guide för små och medelstora företag”. Målet är att deltagarna ska få god kännedom om anti-korruption, hur korruptionsrisker kan identifieras och hanteras i samband med due diligence. DATUM: 18 oktober 2017TID: 08.30-16.30 PLATS: Advokatfirman Vinge, Smålandsgatan20 KOSTNAD: 4 900 kr exkl.moms,inklusive lunch och fika OSA: Senast den 6 oktober via länken nedan. Registrering >>>FÖREDRAGSHÅLLARE: Jasmin Draszka-Ali, arbetar sombiträdande jurist på Advokatfirman Vinge. Jasmin är specialiserad inom compliance och anti-korruption. Hon biträder klienter med en mängd frågor relaterade till compliance, däribland due diligence av samarbetspartners, upprättande av compliance-program samt utredning av potentiella korruptionsincidenter. Jasmin har en extensiv erfarenhet av att genomföra due diligence i förhållande till korruptionsrisker och är en van föreläsare på temat. Inbjudansamt program för dagen finner ni i sin helhet här>>> Vid frågor vänligen kontakta emelie.zingmark@vinge.se Varmt välkommen! Vinge, Stockholm, Smålandsgatan 20 Vinge emelie.zingmark@vinge.se false DD/MM/YYYY