Camp Vinge

Nästa omgång av Camp Vinge går av stapeln 13-14 Mars. Ansökan öppnar 1 februari.

En interaktiv, utmanande och utvecklande rekryteringsupplevelse!
Vi kortsluter rekryteringsprocessen. På två dagar går du från start till mål. Under dessa intensiva dagar får du på många olika sätt lära känna oss på Vinge och du får med dig värdefulla insikter om dig själv inför din framtida karriär, oavsett om den finns hos oss eller någon annanstans. Vi vågar dessutom lova två riktigt roliga och inspirerande dagar.

Deltagares kommentarer om Camp Vinge

”Jag tycker det är ett riktigt bra rekryteringsförfarande! Fler borde göra som ni. Det jag främst uppskattar är möjligheten att skapa en ingående och tydlig bild av arbetsplatsen, så att man verkligen vet och förstår vad det är man ger sig in på. Jag tror att det kan leda till bättre matchningar mellan de nyanställda och övriga jurister eftersom man dessutom får möjlighet att träffa så många framtida kollegor. Jag uppskattar också känslan av "rättvisa" som finns i och med att man vet att samtliga har samma ansökningsperiod och kan vänta sig besked vid samma tidpunkt. Det känns nytänkande och fräscht.”

”Oavsett om man får ett anställningserbjudande eller inte så är Camp Vinge ett otroligt bra event! Man träffar massvis med människor, utvecklas och lär känna sig själv.”

”Mycket interaktion och en riktig "crash course" i hur det är att vara en Vinge!”

Du lär känna oss
På Vinge arbetar många av Sveriges mest fullfjädrade affärsjurister. Finns det då svängrum för en nykläckt jurist att göra karriär här, kanske du undrar.

Självklart! Här finns alla möjligheter för dig att växa som individ och medarbetare. Du får en riktig juristroll direkt. Det medför en snabb utvecklingskurva. Du får arbeta i team och ihop med verkliga proffs. Som samtidigt är hjälpsamma, lojala och trevliga. Vi har högt i tak och hyllar olikheten. Ingen klient är den andra lik. Därför finns det ingen speciell Vingeform på våra medarbetare.

Allt det här kommer du i kontakt med på Camp Vinge. Du får träffa, prata med och umgås med våra medarbetare, såväl seniora som nyanställda. Lika viktigt som att vi väljer dig är att du väljer oss. Därför vänder vi också det hela och låter dig intervjua och utmana oss. På så sätt kan du skapa dig din egen bild av hur det är att arbeta på Vinge.

Vi lär känna dig
Camp Vinge är samtidigt en möjlighet för oss att få umgås med dig under några intensiva dagar och lyssna på dina karriärambitioner. Din karaktär och din personlighet i kombination med dina talanger är vad som avgör om vi ska satsa på en gemensam framtid. Har du vinnarinstinkt? Kombinerar du detta med att vara en engagerad lagspelare? Har du de sociala talangerna? Är du beredd att kavla upp ärmarna när så krävs?

Svaren på dessa frågor har bara du själv. För att vi ska få insikt i dessa vill vi träffa dig under såväl formella som informella former. Det handlar om att utbyta tankar, idéer och visioner. I möten, vid fikapauser, över lunch och under en middag. Du får också möjlighet visa din förmåga att lösa problem. Såväl på egen hand som i grupp. Allt handlar om att vi ska lära känna varandra. Camp Vinge gör det möjligt för oss att spendera en längre tid tillsammans än vad som är vanligt i en rekryteringsprocess för att verkligen kristallisera ut hur vår kemi ser ut.

Du lär känna dig själv
Camp Vinge blandar nytta med nöje. En del av processen är det personlighetstest som du kommer att få gå igenom. Syftet är enkelt: Vi vill att du på ett ärligt sätt ska få insikter om dig själv och vilka förutsättningar du har för att lyckas hos oss. Testet ger naturligtvis inte svar på alla frågor men skapar en viktig plattform för våra samtal under de här dagarna. Övningen är naturligtvis helt konfidentiell och en självinsikt bjuder vi på. Resultatet är något du har glädje av oavsett om vi bestämmer oss för att gå vidare tillsammans eller väljer skilda vägar.

Hela idén bakom Camp Vinge är att skapa möjligheter för dig att lyckas. Ju mer vi vet om dina talanger och förutsättningar, desto lättare är det för oss att gemensamt fatta ett genomtänkt beslut om du kan se fram emot en karriär hos oss.

En interaktiv, utmanande och utvecklande rekryteringsupplevelse
Camp Vinge fokuserar på dig som siktar högt, vill utvecklas snabbt och nå längre. Om vi under den tid som campet pågår ömsesidigt kommer fram till att vi har en framtid tillsammans, ja då får du ett konkret anställningserbjudande.

Kan du tänka dig en snabbare väg in i ditt drömyrke?

Kontaktperson: Sofia Tinglöf, sofia.tinglof@vinge.se, 010 614 33 81