Arbeta på Vinge

Vinge är en av Nordens största advokatbyråer. Vi kan erbjuda dig ett både spännande och utvecklande arbete där du kommer i kontakt med alla delar av den komplexa affärsjuridiken. Vi verkar på en global marknad och våra uppdrag är till stor del internationella.

Hos oss är det du som är skillnaden.
Vinges palett har många starka färger. Inget uppdrag är det andra likt och för att ta oss an våra klienters utmaningar behöver vi både många och mångsidiga medarbetare. Därför tror vi på en arbetsplats där varje persons särdrag får utvecklas. En arbetsplats där var och en kan nå sin fulla potential och vara skillnaden som leder till framgång. Med kunskap, erfarenhet och nytänkande visar vi våra klienter vägen till framgångsrika affärer.

Bland alla egenskaper som utmärker oss på Vinge lägger vi extra stor vikt vid dessa fyra:

Dedikerad
På Vinge gör vi mer än vårt jobb. Vi är genuint intresserade av affären och vill alltid överträffa förväntningarna.

Affärsdriven
Vi drivs av en stark vilja att göra skillnad. Med djupa kunskaper om både bransch och verksamhet skapar vi förutsättningar för våra klienter att bedriva framgångsrika affärer. 

Lyhörd
Vi lyssnar på klienter och kollegor och ser inte problem, utan att också se en lösning. Vi ger oss in i projekten med ett öppet sinne och formar det efter klientens behov. 

Innovativ
Vi är kreativa, idérika och tar egna initiativ. Vår affärsidé är att visa våra klienter vägen till framgångsrika affärer.

Hos oss är det även viktigt att vara flexibel eftersom vår vardag ställer höga krav på att vi anpassar oss efter situationen och ser fram emot nya utmaningar. Vi månar om vår Vinge-anda och det är viktigt att vara en lagspelare som är hjälpsam och tycker om att samarbeta. Vi prioriterar att dela med oss av kunskap och erfarenheter och alla bidrar till den goda sammanhållningen såväl professionellt som socialt.